منو اصفهان ، دروازه شیراز ، ابتدای چهارباغ بالا ، کوی بهار آزادی ، مجتمع بهار ، طبقه دوم - تلفن : 36206186 - 09383657786
دکتر پژمان منشدکتر پژمان منشدکتر پژمان منش

مشاهده پاسخ بر اساس کد پیگیری



ثبت سوال پزشکی

متن سوال را بصورت فارسی تایپ نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن سوال 500 کاراکتر است .
کلیه تصاویر ارسال کاربران فقط برای پزشک قابل مشاهده است و محرمانه میباشد .
انتخاب عکس بصورت دلخواه است . در صورت انتخاب عکس ، فایل تصویر طبق مشخصات زیر باشد :
1 - فرمت تصویر فقط JPG و یا GIF
2 - حجم هر تصویر انتخابی کمتر از 300 کیلو بایت باشد .
متن سوال :
تصویر یک :
تصویر دو :
تصویر سه :

آخرین سوالات پاسخ داده شده

سـوال : با سلام. خانم دکتر من حدود دو ساله که عفونت شدید دارم و تشخیص دادن که زخم هستش ،خیلی دارو مصرف کردم ،یه مدت خوب میشه و باز عود میکنه . حالا بعد از شش ماه رفتم دکتر گفت زخمه دارو داد یک دوره و گفت خوب نشد قلم نیترات میزنیم الان که رفتم گفت زخنه هنوز و قلم نیترات زدن واسم یک جلسه ولی من الان میترسم ادامه بدم چون گفتن ۵ جلسه اس دوره درمانش. حالا سوالم اینه ایا نیازه و اینکه اصلا قلم نیترات یه راه درمان زخم رحم هستش؟ آیا عوارضی دارد؟ دو دوره هم پاپ اسمیر دادم.
پاسـخ : سلام عزیزم. زخم در واقع به التهاب شدید دهانه رحم گفته میشود که اکثر مواقع بعلت عفونت هست و با دارو مشکل حل میشود. گاهی بافت طبیعی سرویکس با زخم اشتباه میشود. بنابراین ابتدا باید تشخیص دقیق باشد. قلم نیترات نیاز نیست انهم پنج جلسه.؟؟1398-12-20
عفونی دارو درمان [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام ببخشید میخاستم بدونم مصرف کرم موبر برای ناحیه تناسلی خانم های مجرد ممکنه به پرده اونها آسیب بزنه؟
پاسـخ : سلام عزیزم. خیر1398-11-24
تناسلی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام خدمت دکتر عزیز ببخشید خانم بنده مبتلا هستن به حاملگی خارج رحمی که آخرین بار یک توده 15در13 میلیمتری خارج رحم دیده شده و آخرین عدد بتا روی 1800 بوده است که دکتر براشون در بیمارستان آمپول متو تروکسات 20 میلی سه عدد تزریق کردند از کجا بفهمیم روند دفع اون انجام داره میشه آیا با کاهش عدد بتا این اتفاق می افته و روند کاهش باید یکبارگی باشه یا کم کم و دوم اینکه درد شدیدی دارند و اینکه ایا دفع باید حتما خونریزی داشته باشه و الان که ایشون خون ریزی ندارند یعنی موفقیت آمیزنبوده ممنون مچکرم
پاسـخ : با سلام. روند جذب محصول حاملگی خلرج رحمی با کاهش تیتراژمشخص میشود .ممکن است همراه با درد باشد. اما در هر صورت باید تحت نظر پزشک زنان باشند .پون در مواردی ممکن است با یک دوز پاسخ ندهند.در صورت درد شدید به پزشک مراجعه فرمایید.1398-10-29
بارداری رحم تزریق [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام دختری 23 ساله هستم که 24 آذر ماه پریود شدم سیکلم 28 روزه و مدت قاعدگی 6 روزه هست روز 8 دی ماه اقدام داشتم بابت لکه بینی که داشتم به پزشک زنان مراجعه و برام آزمایش بتا نوشتند که مقدار بتا من 936 بود و ایشان مجدد دستور تکرار دادن بعد 72 ساعت 1150 بود و ایشان احتمال خارج رحمی دادن سونو دادم چیزی نه در خارج و نه در داخل رحم مشاهده نشد حال سوال من اینه که ایا این عدد در اوایل حاملگی طبیعی هست ؟ چرا دو برابر نشده عدد بتا ؟ راه حل شما چی هست ؟ ممنون از وقتی که گذاشتید
پاسـخ : سلام دوست عزیز. با توجه به تاریخ اخرین پریود سن حاملگی پایین هست..مجدد تیتراژ بتا را تکرار کنید.1398-10-20
قاعدگی بینی زنان [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دکتر خسته نباشید یک دختر 21 ساله هستم مدت 2 ماه است که من هر 2 هفته 1بار پریود میشم حتی پیش متخصص هم رفتم و برام سونوگرافی و آزمایش داد وقتی جواب آزمایش ها و سونوگرافی رو دید گفت که جوابشون هیچ مشکلی نشون نمیده و مشکلی نداری من 2 ماه قبل از اینکه اینطوری بشم داروهای سیپروترون کامپاند و لکل ترنسید رو مصرف میکردم به نظرتون باید چیکار کنم ؟
پاسـخ : سلام عزیزم.اگرسونو و آزمایش نرمال بوده احتمال زیاد اختلال هورمونی مطرح هست و با مصرف چند دوره قرص سیپرو ترون کامپاند مشکل برطرف خواهد شد.1398-10-14
قاعدگی سونوگرافی آزمایش [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دکتر پیشاپیش ممنونم از اینکه وقت میگذارید و عکسارو نگاه میکنید و پاسخگو هستید واقعا ارزشمنده. خانم دکتر من علائمی مثل پر مویی و جوش صورت و بدن دارم لاغرم و هرکاری میکنم وزن نمیگیرم. همیشه احساس ضعف و خستگی و استرسو اضطراب دارم. از فضای مجازی خوندم دیدم علائمم مثل تنبلی تخمدانه. سنوگرافی دادم طبیعی بود. اما دیدم گفتن ک فقط سنو نشون دهنده تنبلی نیس و ازمایش خونم میخواد. ازمایشاتمو پیوست کردم. لطف میکنید بگید ایا تنبلی تخمدان دارم یا ن؟ و اینکه همین ازمایشات کفایت میکنه ؟
پاسـخ : سلام دوست عزیز.آزمایشات نرمال هست. فقط علایم پرمویی و جوش صورت علایم تنبلی تخمدان نیست.مجموعه علایم و ازمایش و سونوگرافی تشخیص را مطرح میکند.برای تشخیص قطعی با مدارک مراجعه فرمایید.1398-09-07[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و احترام خدمت دکتر گرامی. من سوالی دارم ببخشید برای من خیلی مهمه در اثر ضربه محکم به کمرم در اتوبوس. کمرم به شدت درد می کرد و فشار به کمرم آمد و بعد از چند روز درد پریود شدم البته من در روزی خارج از موعد زودتر حدود 10 روز زودتر پریود شده ام من خیلی می ترسم آیا این نشانه خطرناکی است؟آیا ممکن است منجر به ناباروری شود؟من دختری مجرد هستم لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
پاسـخ : سلام. خیر .پریود بی موقع احتمالا به خاطر ضربه بوده . در صورتی که تکرار شونده نباشد علت همان ضربه است. باعث تاباروری نمیشودو نیاز به بررسی هم ندارد.1398-08-21[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانوم دکتر وقت بخیر من علائمی مانند پر مویی و جوش صورت و بدن دارم. پریودم هر ماه حدود ۴ روز جلو عقب میشه. استرس همیشگی دارم. لاغرم. احساس خستگی دارم. سنوگرافی تخمدان دادم که هیچ مشکلی نداشت. ایا با سنوگرافی میشه نتیجه گرفت که تخمدان پلی کیستیک ندارم یا حتما ازمایش خون هورمونی هم لازمه؟ پارسال ازمایش پرولاکتین دادم بالا بود. ۳۶ بود که رنج ازمایشگاهم ۲۴ بود. چند هفته پیش دوباره ازمایش پرولاکتین دادم ۲۴ بود که رنج ازمایشگاهم ۲۸ بود. اما قند خون ناشتام ۹۹ بود که رنج ازمایشگاهم ۱۰۰ بود .
پاسـخ : سلام عزیزم.موی زاید و ضخیم در جاهای غیز معمول مثل زیر چانه و....یکی از علایم تخمدان پلی سیستیک هست.صرفا پرمویی بدون علایم سونوگرافی یا طولانی بودن سیکلها (بیشتر از 35 روز ) دلیل تنبلی تخمدان نیست.با اینحال جهت اطمینان با مدارک خود مراجعه فرمایید.1398-08-16[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : من امروز اولین روز پریودم بود. حمام رفتم. داخل حمام اب گرفتم به بدنم که خونم پاک بشه بعد استحمام کنم. اما هزچه اب میگرفتم خون بند نمیومد و تموم نمیشد خیلی سعی کردم با اب گرفتن این خون رو بند بیارم اما نشد اخرش مجبور شدم با دستم تمیز کنم اما یهو متوجه شدم این خون حالت لخته مانند داره انگار که کش میومد. یکم هم درد احساس کردم ایا ممکنه برای پرده بکارتم مشکلی پیش اومده باشه؟ قابل ذکر هس که من مجردم و هیچ مورد مشکوکی برای پرده نداشتم
پاسـخ : سلام . خیر. 1398-08-12[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام وقتتون بخیر دختر مجرد 26 ساله هستم با وزن 58 و قد 163 سانتی متر بدون سابقه هیچ بیماری خاصی اما روی چانه ام موهای زاید بدی در میاد و در مادرم هم این اتفاق افتاده ولی نه به شدت من و پریودم هم مثلا اگر ماهی در یک تاریخ معینم ماه بعد با اختلاف 3 روز و در بدترین حالت اختلاف 5 روزه با تاریخ قبل هست آیا سیکل من دچار مشکل هست و یکبار هم آزمایش هورمون های زنانه دادم برای لیزر که گفتند هورمونهام مشکلی نداشتند ولی هنوز هم دچار موهای زائد ضخیم و زیاد چانه هستم، ممنون میشم از راهنماییتون
پاسـخ : با سلام. در صورتی که طول مدت سیکل از 35 روز بیشتر نباشد اختلال سیکل وجود ندارد. اما با توجه به موهای زاید و ارثی بودن آن ، احتمال پلی سیستیک بودن هست. هرچند آزمایشات نرمال بوده اند.هورمون مردانه چک کنید و جهت اطمینان به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید.1398-08-12[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من دختر مجردی هستم که چند روزه دچاره خارش شدیذ شدم داخل واژنم را که در ایینه دیدم چیزهای سفیذ رنگی دیدم خارش من در حدی است که نمیتوانم بخاطر خارش بخوابم و اذیتم مبکنه چه راه حلی دارید ممنون میشم
پاسـخ : سلام عزیزم.ترشحات سفید لزوما نشانه عفونت نیستند. چنانچه خارش موضعی و یا واژن دارید حتما جهت تشخیص علت و درمان مراجعه فرمایید.موفق باشید.1398-08-12[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام دختری 23 ساله هستم قصد بارداری دارم و چون دلم میخواهد بچه اولم پسر باشه بهم توصیه کردن تو ایام تخمک گذاری نزدیکی داشته باشم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم زمانیکه دو خط شد این کار رو انجام دادم ولی ماه اول اقدام نشد اما سوال من این است که حدود یک هفته بعد از اینکه کیت دو خط شد من ترشحات واژینال که نشانه تخمک گذاری بود رو داشتم میخواستم ببینم صحت این کیت ها چقدره و اون ترشحات نشانه تخمک گذاریه ؟ با تشکر و سپاس از شما دکتر مهربان
پاسـخ : با سلام. ترشحات فاز دوم معمولا با تخمک گذاری شروع میشوند. اگر در مورد نوع ترشحات و یا زمان تخمک گذاری شکی دارید بامراجعه به متخصص زنان و انجام سونوگرافی میتوان آن را تایید کرد.مؤید باشید1398-08-12[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من ۳۲ سال دارم و خانومم ۲۷ سال برای فرزند اول مشکلی نداشتیم و خانومم طبیعی باردار شد الان حدود دوساله خانومم برای نازایی تحت درمانند و سه بار هم آی یو آی شد و نتیجه نداد این ماه در مرکز ناباروری اقدام به پی جی دی کردیم و دوتا جنین تشکیل شد که یکی انتقال داده شد و اون یکی جنین گفت باید با تعهد خودتان انتقال داده بشه ،و فعلا فریز شده . چون یک گذارش با کرومزوم های وای ، او و یکی دیگه با کرومزوم پسر ایکس ، وای داره . اگر این جنین انتقال داده بشه مشکلی پیش میاد ؟
پاسـخ : با سلام. جنین yoکه قطعا مشکل داره و ارزش فریز کردن هم نداره. همون جنین xyمنقل بشه.1398-08-05[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام جوانی 27 ساله هستم که مدت 4 سال است متاهل شده ام . با توجه به ریزش مو مدت 6 سال قرص فیناستراید 1 مصرف کردم اکنون یک ماه است مصرف نداشته و قصد بارداری داریم با توجه به عوارض قرص مذکور اگر ازمایش اسپرم دهم و مشکلی نشان ندهد تا چه مقدار خطرناک است ؟ از طرفی ایا جواب رضایت بخش ازمایش به تنهایی کافی است .
پاسـخ : با سلام. توصیه میشود تا سه الی شش ماه اقدام نکنید. سه ماه بعد از قطع دارو میتوانید ازمایش اسپرم انجام دهید.1398-07-26[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام و ادب خانم دكتر من دوماهه باردارم و يك بار نفهميدم جگر خوردم و بعداً فهميدم كه خوردن جگر مضره ايا ممكنه خدا نكرده عوارضي داشته باشه و اينكه من يك بار غذاى بيرون خوردم كه مونده بود و نگرانم و يه بار هم ورزش دو تند انجام دادم و بعدش عضلاتم درد گرفت ؟ سپاسگزار ميشم اگر پاسخ بدين
پاسـخ : سلام عزیزم. خیر مشکلی نیست.1398-07-26[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خدا قوت خانم مجرد سی و شش ساله هستم دو تا سوال داشتم سوال اول زگیل و تبخال تناسلی فقط از رطیق رابطه منتقل می شود یا از طریق استخر و حوله و شیر دستشویی آلوده نیز منتقل می شود؟ سوال دوم مضرات تزریق واکسن گارداسیل و اینکه چه مدت ماندگاری دارد را می فرمایید؟ و سوال آخر هزینه سه دوره تزریق حدودا چقدر است با تشکر
پاسـخ : با سلام. قطعی ترین روش شناخته شده انتقال ، ارتباط جنسی است.واکسن گارداسیل ضرری ندارد ولی محافظت صد در صدایجاد نمیکند.هزینه را از داروخانه سوال بفرمایید.1398-07-14[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من سیویک سال سن دارم ، پنج ماه از زایمان طبیعیم میگذره ، زایمان سختی داشتم بخیه زیاد خوردم از نوع چهار الان بعد از پنج ماه هنوز موقع نزدیکی درد وحشتناک دارم دوماه بعد زایمان برا اولین بار نزدیکی انجام دادیم و تا الان بعد از هفت هشت بار دردم اصلا کمتر نشده نیاز هست ب پزشک مراجعه کنم؟ یا طبیعیه و ب مرور زمان درست میشه؟
پاسـخ : سلام دوست عزیز. حتما جهت بررسی به پزشک متخصص زنان مراجعه فرمایید.د رصورتی که اشکال از بخیه ها باشد اقدام لازم برای شما انجام خواهد شد.1398-07-06[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام. من هفت ماهه زایمان کردم دو ماه پریود شدم ولی پنج ماهه پریود نشدم. الان دکتر گفته میتونم برای جلوگیری قرص ال دی مصرف کنم ولی قرصارو باید از روز پنجم پریودی خورد منکه پریود نمیشم از چه روزی باید شروع کنم. با تشکر.
پاسـخ : با سلام. ابتدا ازمایش حاملگی چک کنید . اگر منفی بود طبق نظر پزشک با مصرف دارو و قطع ان خونریزی پریود شروع میشود و میتوانید قرصها را شروع کنید.1398-07-02[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خسته نباشیدمن آخرین بار21آذرپریودشدم وپریودام بعضی وقتانامنظمه وبعدازتموم شدن پریود تا چندروز قبل از 21 دی هم رابطه داشتم وبعد درتاریخ 21 دی پریودنشدم 2 ،3روز که پریودم عقب افتاددوباره رابطه داشتم ودرتاریخ 30 دی بیبی چک وآزمایش خون دادم مثبت بودو6بهمن دکتر ازطریق سونوی شکمی گفت ساک تشکیل شده و2هفته بعد درتاریخ 24 بهمن برای ضربان قلب رفتم که میزد ودرتاریخ 18اسفندسونوگرافی سن حاملگی را12هفته و3روزگفتن حالامیخوام بدونم بارداری ولقاح اتفاق افتاده مربوط به قبل از۲۱دی است یابعداز۲۱دی
پاسـخ : با سلام. چون پریود نامنظم بوده مشخص نیست.1398-05-18[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام وقت بخیر من ۶۸ سالمه در ۳۵ سالگی جراحی کردم برای خارج کردن رحمم بعلت داشتن فیبرون البته خوشخیم بود. حالا میخوام بدونم آیا بعد از یائسگی امکان وجود کیست یا سرطان تخمدان وجود دارد؟ من تقریبا ۳۰ سال میشود که به دکتر زنان مراجعه نکردم.با تشکر فراوان.
پاسـخ : با سلام.بله درصورتی که تخمدانها خارج نشده باشنددر سنین یائسگی هم امکان کیست و سرطان تخمدان وجود دارد.میتوانید جهت اطمینان سونوگرافی انجام دهید. همچنین توصیه میکنم جهت چک اپ های زنان حتما به متخصص زنان مراجعه فرمایید. 1398-05-18[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام و عرض ادب .خانم دکتر عزیز من ۲۶ سال دارم. یک سال و پنج ماه هست که دخترم رو از شیر گرفتم. یکی دوماه هست که از سینه راستم ترشح نسبتا زرد رنگی مثل شیر خارج میشه. فکر میکنم این اتفاق بعد از اینکه دخترم اصرار کرد مثل بچگی شیر بخوره افتاد و همون موقع شیر اومد در حد چند قطره.ضمن اینگه یکی دوبار درخواب سوزش و لرزش مثل فنر هم داشتم.آیل مشکلی هست؟
پاسـخ : سلام دوست عزیز.ترشح از سینه در صورتی که بطور خودبخود رخ دهد باید بررسی شود ولی اگر بعد از تحریک باشد مشکلی نیست. البته بهتر است جهت اطمینان خاطر معاینه سینه توسط پزشک برای شما انجام شود.مؤید باشید.1398-05-11[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : بسمه تعالی خانم دکتر با سلام و عرض ادب جواب آزمایش کاریوتایپ خانم بنده به پیوست میباشند دارای سابقه سقط مکرر به تعداد چهار دفعه در دو ماهگی و کمتر از یک ماهگی لطفا راهنمایی فرمایید البته در طول بارداری هپارین و اسید فولیک و پروژسترون تزریقی انجام میشد که بی نتیجه گردید با تشکر
پاسـخ : با سلام. نتیجه برزسی کروموزومی در شما و همسرتان نرمال است. اما از نظر یکی از ژنها مربوط به انعقاد خون همسرتان حامل ژن اختلال فاکتور انعقادی هستند که با مصرف دارو قابل جبران است. با نتیجه ازمایشات به پزشک متخصص زنان و ایمنولوژیست مراجعه فرمایید.1398-04-20[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام.خسته نباشید.اگردرماه اول بارداری این داروهامصرف شده باشدخطری برای جنین داردیاخیر.ویتامین د3پنجاه هزار.قرص فاموتیدین هفت روزیک عدد.قرص مترونیدازول هر12ساعت2عدد4روز.کپسولمفنامیک اسید2مرتبه.قرص کلیدینیوم سی یک عدد.قرص پروپرونولول1یا2مرتبه.آمپول ویتامین ب.باتشکر
پاسـخ : سلام دوست گرامی. خیر.مشکلی نیست.ویتامین دی پنجاه هزار را ادامه ندهید.1398-04-15[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دکتر خسته نباشید من ۲۴ سالمه مجرد هستم دو ماه پیش استرس شدید گرفتم چند روزی داشتم ک پریودم افتاد عقب بد رفتم دکتر ازمایش تیرویید و کم خونی دادم گفتن چیزی نیست ب خاطر استرس هست امپول عضله دو تا دادن ک از هفته پیش زدم هنوز پریود نشدم خیلی کلافم اعصابم خورده راهنمایی کنید لطفا
پاسـخ : سلام دوست عزیز. تا دوهفته پس از تزریق فرصت هست.موید باشید.1398-04-15[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام بعد از سکس و ریختن اتفاقی منی به داخل بهترین گزینه وقطعی برای کنسل کردن بارداری؟
پاسـخ : با سلام. هیچ گزینه قطعی جهت کنسل کردن بارداری وجود ندارد. حتی قرصهای اورژانسی هم صد در صد پیشگیری ندارند و بعنوان تنها روش شکست بالایی دارند. شخصا موارد بسیار زیادی از وقوع بارداری با وجود مصرف این قرصها در مراجعینم داشته ام. البته در موارد ناچاری بهترین گزینه همان قرصهای اورژانسی هستند ولی قطعی نیست.بنابراین بهتر استعلاج واقعه قبل از وقوع کنید.1398-04-07[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام وقت بخير ببخشيد من ماه قبل بخاطر جوشاي صورتم به دكتر مراجعه كردم و برام ال دي تجويز كردن چون تو سونو گفتن كيست ريز زياد داري و موهاي زائدمم زياد شده ولي من به پيشنهاد دكتر داروخانه كه دوستم بودن ياسمين گرفتم گفتن اين خيلي بهتره از روز دوم پريودم ياسمين ميخورم يني الان ٤ روزه ولي پوستم بدتر شده جوشاي قرمز زيادي درومده رو صورتم ازمايش هورموني هم رفتم جوابش خوبه نرماله .به نظرتون قرصو بايد عوض كنم؟قرص نميسازه بهم يا طبيعيه؟جواب ميده اين قرص يا بايد عوضش كنم؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد
پاسـخ : سلام دوست عزیز. جوش صورت و پوست چرب از علایم و عوارض تخمدان پلی سیستیک هست . قرصهای هورمونی بطور کلی تقریبا اثرات مشابه دارند. تحرک و رژیم کم پرب و کم کربو هیدرات را مد نظر قرار دهید.1398-03-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام. من 29 دی سزارین شدم از اول فروردین قرص لاینسترنول مصرف کردم. 22 اسفند و 16 فروردین هم پریود شدم.اما ازون به بعد نشدم. آیا این طبیعیه؟ رابطه ای هم که باعث بشه مایع منی به داخل ریخته بشه نداشتم.
پاسـخ : با سلام . ممکنه طبیعی باشه و یا ادامه اختلال هورمونی که ممکنه ا زقبل وجود داشته.به هرحال پیشگیری حتما داشته باشید و اگر مدت زمان پریود نشدن طولانی شد مراجعه فرمایید.1398-03-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من مجرد و ۲۹ ساله هستم آزمایش استروژن دادم میخاستم ببینم کم یا زیاد هست در بدنم،میشه آزماییشو برام تفسیر کنید واینکه مگه برای آزمایش استروژن باید دز مان پریود اقدام کرد چون من نمیدونستم شاید اشتباه کنم ممکنه دو هفته بعد پریودی بود که آزمایش دادم ینی آزمایشم اشتباه شد؟پنجاه و نیم شد جوابش
پاسـخ : سلام دوست عزیز. ازمایش هورمونی و ازجمله استروژن را در روزهای دوم تا چهارم پریود انجام دهید و گرنه تفسیرش صحیح نیست.موفق باشید.1398-03-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام من پریود ده روزه دارم و روز دهم پاک میشوم اما از روز دهم تا سه چهار روز بعد از آن اگر بهم فشار بیاد مثلا بار نسبتا سنگینی بلند کنم ؛ دوباره لکه بینی یا کمی خونریزی پیدا می کنم. اما بعد از این چند روز دیگر مشکلی ندارم. ممنون میشوم راهنماییم بفرمایید.
پاسـخ : با سلام. علت لکه بینی باید مشخص بشه. گاهی لکه بینی به علت تخمک گذاری هست که نشانه خوبیه. اما در موارد دیگر نیاز به بررسی و درمان دارد.1398-03-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام ببخشید من چند وقت پیش رفتم دکتر بخاطر لکه بینیم برام سونوی واژینال نوشتن گفتن شاید خیلی وقته قرص میخوری رحمت نازک شده که جوابش 5 میل توی روزبیستم قاعدگیم بود. بهم گفتن دیگه قرص سیپروتن نخور.تا بدنت به حالت طبیعی برگرده.اما من چون پلی کیستیکم موهام زیاد میشه دارویی بهم ندادن چی میتونم استفاده کنم به جای دیان؟
پاسـخ : سلام دوست عزیز. همه قرصهای هورمونی میزان هورمونشون تقریبا شبیه به هم هست. به جز قرص اچ دی . اندومتر به خاطر مصرف قرص نازک میشه اما مشکلی ایجاد نمیکنه.شاید با تعویض قرص مشکل حل بشه. میتوانید هرکدام از قرصهای موجود در بازار را امتحان کنید.ازجمله دروسبلین یا سیبل .مؤید باشید.1398-02-22[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام. من استخوان پابلیک بون یا استتخوان شرمگاهیم بشدت پایینه و تنها یک سانت فضای واژن برای دخول گذاشته. و من الان چند ماه بعد از ازدواجم نتونستم حتی یکبار دخول داشته باشم. آیا امکان جراخی این استخوان هست؟ چون با تمرین گمان نمیکنم ساختار استخوان بندی بدن تغییری کنه. ممنونم از شما
پاسـخ : سلام دوست عزیز.اینکه ساختاراستخوان لگن شما مشکل داره یا نه را قطعا بدون معاینه شما نمیتوان نظر داد. خیلی وقتها مشکل دخول و..... با معاینه و مشاوره حل میشود.برای کمک به حل مشکلتون در خدمت هستم.موفق باشید.1398-02-22[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام من امروز برای سونو غربالکری ان تی مراجعه کردم ، فکر میکردم یازده هفته و پنج روزمه ولی دکتر سونوگرافی گفتن تازه یازده هفتمه سونو رو انجام دادن و گفتن موفقیت امیز بوده جوابو بردم ک ازمایش غربالگری بدم گفتن یازده هفته برا ازمایش کمه برو هفته دیگه بیا حالا سوالم اینه آیا هفته دیگه باز باید سونو رو تکرار کنم یا میشه بین ازمایش و سونو فاصله باشه؟
پاسـخ : سلام دوست عزیز. ازمایش و سونو غربالگری را میتوان از 11-14 هفته بارداری انجام داد و به نظر سونو مجدد نیاز نیست . با اینحال این مورد را از ازمایشگاه مربوطه سوال فرمایید .1397-08-06[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام و خسته نباشید من خانمی 30 ساله هستم 4 ساله ازدواج کردم و فرزندی ندارم و قصد دارم لیزر موهای زائد تمام بدن انجام بدهم آیا این مساله در بارداری یا بعبارتی نابارور شدن ممکن است تاثیریگذار باشد؟
پاسـخ : با سلام. طبق گفته خود متخصصین پوست لیزر هیچ عارضه ای ندارد. چون فقط در لایه ای از پوست که فولیکولهای مو قرار دارند تاثیر دارد و نه عمقی.1397-08-06[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام وقتتون بخير ٢٩ ساله هستم به تازگي ازدواج كردم ولي نتونستم رابطه كامل برقرار كنم به دليل درد هنگام دخول ، از روي كنجكاوي واژنم رو توي آيينه ديدم شبيه زبانه كوچك صورتي رنگ از ورودي واژنم پيداست خيلي نگرانم خانم دكتر اين زائده چي هست؟
پاسـخ : سلام دوست عزیز. قطعا ندیده نمیشه نظر داد. در صورت امکان جهت معاینه مراجعه فرمایید.1397-08-06[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام، خانم دکتر من یک کیست 7 سانتی شکلاتی داشتم، توی ام آر آی نوشته بود کیست آندومتریوما ، سه ماه قرص ویزان خوردم و پریود نشدم الان 5 سانت شده ، اما این دارو گران هست ، میخواستم ببینم تا کی باید ادامه بدم جایگزین ارزانتری نداره قرص یاسمین هم نتونستم بخورم به شدت حالم بد میشد ، لطفاً راهنمایی کنید ممنون
پاسـخ : سلام دوست عزیز. این دارو جایگزین ارزانتری هم دارد. میتوانید از قرص مدروکسی پروژسترون استفاده کنید.میتوانید مداوم یا متناوب مصرف کنید.1397-07-25[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام زنی 30 ساله هستم یک سال و نیم است ازدواج کرده ام هیچ گونه جلوگیری انجام نداده ام ولی هنوز باردار نشده ام ب تجویز پزشک مت فورمین و یک ماه پودر اینوفولیک استفاده کردم همسرم قرص تقویتی مصرف و عمل واریکسل انجام دادند حالا پزشک عمل ای وی اف را توصیه کرده اند با توجه ب اینکه ماهنوزداروی هورمونی جهت بهبود مصرف نکرده ایم ، در نظر شما این عمل نیاز است؟ یاراه دیگری هم هست؟ تصویرازمایشات همسرم ب ترتیب قبل از خوردن دارو،بعد از دارو و سه ماه بعدعمل در پیوست یک و ازمایش خودم درپیوست دو فرستادم
پاسـخ : سلام دوست عزیز. با توجه به ازمایشات شما تنبلی تخمدان دارید . داروهای تجویز شده بسیار مناسب است و به مصرف انها ادامه دهید . اما ازمایش همسر شما علی رغم مصرف دارو تعداد بسیار کم ولی تحرک متوسط هست. در صورت انجام ای وی اف شانس بالاتری برای باروری دارید.موفق باشید.1397-02-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و خسته نباشید خانوم دکتر من چندین بار از قرص لونژیل استفاده کردم ولی چندروز بعد از مصرف خونریزی نداشتم ولی اینبار که استفاده کردم روز هفتم پریودم بود 4 روز بعد دچار خونریزی شدم میخواستم بدونم چرا فقط اینبار خونریزی دارم مرسی
پاسـخ : با سلام..بدلیل اینکه قرصهای اورژانسی گاهی باعث اختلال هورمونی میشود و البته باید تاکید کنم که به تنهایی اصلا راه مطمئنی جهت پیشگیری نیست.1397-02-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خسته نباشی هزینه های آی یو آی و آی وی اف برای تعیین جنسیت چقدرهستن؟
پاسـخ : با سلام. هزینه ای وی اف با توجه به تعداد جنینها فرق دارد ولی حدود 6-7 میلیون. 1397-02-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دکتر من الان روز ۱۴ بعد از پریودم هستم و میخوام ال دی شروع کنم. بعد از چند روز میتونم رابطه کامل داشته باشم ؟ و اینکه ایا اینکه از روز ۱۵ شروع کردم باعث بی اثر بودنش میشه ؟
پاسـخ : با سلام. مصرف ال دی جهت پیشگیری از روز 2-3 پریود هست البته با استفاده از یک روش دیگر در ماه اول جهت اطمینان بیشتر. موفق باشید.1397-02-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام مرد 34 ساله هستم و پنج سال هست فناستراید مصرف میکنم و به تازگی کاشت مو هم انجام دادم آیا برای اقدام به فرزند باید فناستراید رو قطع کنم؟ چون برای کاشت مو لازم هست که مدام مصرف کنم
پاسـخ : با سلام. بله باید قطع شود.1397-02-30[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام و خسته نباشی بنده قرار است با دختری 20 ساله ازدواج کنم که به گفته ایشان به دلیل اختلالات هورمونی تا سن 18 سالگی اصلا عادت ماهیانه نشده و الان یکسالی هست که به دکتر مراجعه کرده و با مصرف دارو عادت شده است سوال بنده این است مشکل ایشان چه بوده و آیا در آینده ایشان باردار میشوند یا خیر ، با تشکر
پاسـخ : با سلام. در رابطه با پریود نشدن علل متفاوت هست.ممکن است علت آن ناشی از هورمونهای مغزی و یا مشکلات تخمدان باشدو بارداری در اینده بستگی به علت دارد. در هر صورت جهت اظهار نظر قطعی بایستی با تمام مدارک به پزشک زنان مراجعه فرمایند.1396-12-04[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام، خانم 35 ساله مجرد هستم که جدیدا متوجه کیست هموراژیک 5 سانتی تخمدان شده ام ، پریودهام منظم بوده و دردو خونریزی زیادی نداشتم، آزمایشاتم آیا نشان دهنده سرطان میباشد؟ باید چکار کنم
پاسـخ : سلام دوست عزیز.کیست همراژیک یک کیست ساده است که دچار خونریزی شده و به هیچ عنوان بدخیم نیست. ازمایش شما مشکوک هست.با توجه به نوع کیست ، علت انجام ازمایش برای اینجانب مشخص نیست. لازم است سونوگرافی و در صورت لزوم آزمایش تکرار شوند.1396-12-04[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام. خانمی 28ساله هستم و همسرم 35 ساله. پریودی منظم دارم ولی 7 ماه است که اقدام کردیم وباردارنشدم.سونو دادم و یک کیست 39میلی در تخمدان چپ داشتم.یک ونیم ماه بعد سونو مجدد دادم وکیست 42 میل شده بود و علاوه براون یه کیست 28 میلی در تخمدان راست ایجادشده. آزمایش انجام دادم و آنتی مولریان هورمون 1.7 بودکه باروری پایین رو نشون میداد. دکتر گفتن باید برم مرکز ناباروری. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم؟میتونم یه دوره کلومیفن مصرف کنم و اگه جواب نداد به مرکزناباروری برم؟خیلی نگرانم.
پاسـخ : سلام دوست عزیز. با توجه به کیستهایی که دارید فعلا نمیتوانید از کلومیفن استفاده کنید. سونو را مجدد در اوایل سیکل تکرار کنید. سپس با توجه به پارامترهای دیگر جهت باروری شما اقدام خواهم کرد.1396-12-04[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و خسته نباشید .سوال من در مورد قرص ویزان برای درمان آندومتریوز هست . من ۶ ماه باید بخورم ایا با خوردن این قرص پریود میشم یانه . یه راهنمایی کامل در مورد این قرص میخوام نگرانم ممنونم خانم دکتر مهربان
پاسـخ : سلام دوست عزیز. قرص ویزان یک داروی هورمونی از نوع پروژسترون هست برای درمان اندومتریوز. البته نه درمان قطعی بلکه علامتی.بعد از قطع هر داروی هورمونی طبیعتا پریود خواهید شد.درمان بستگی به شدت و درجه بیماری دارد.اما داروی خوبی برای بیماری خفیف می باشد.موفق باشید.1396-12-04[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام و خسته نباشید. دختر مجردی هستم.حدود یکسالی میشه ک روی آلتم داخل لب بیرونیش یک چیزی زده مثل جوش.کوچیک هست. .درد نداره .چی میتونه باشه؟ و ایا باید حتما رفعش کنم یا باشه مشکلی نیست؟ اگ لازمه تا عکس بفرستم.
پاسـخ : سلام دوست گرامی. این جوش ممکن است التهاب زیر پوستی باشد و مشکل خاصی نسیت. در صورت ظاهر تب خال مانند و یا ازدیاد انها حتما مراجعه فرمایید.1396-12-04[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام وقتتون بخیر،خانم 28 ساله هستم ،بعد از سه سقط مشخص شد در رحم سپتوم بلند و پهن دارم که باعث سقط میشد،چند ماه پیش سپتومم رو خارج کردن و حالا دوباره باردارم،دکتر به من قرص اسپیرین و شیاف پروژسترون تجویز کردن،ولی تو اینترنت مضرات زیادی در رابطه با مصرف قرص اسپرین نوشتن،بنظر شما من این قرص رو مصرف کنم؟ تشکر
پاسـخ : سلام دوست عزیز. درصورتی که علت سقط سپتوم باشه معمولا نیازی به مصرف آسپرین نیست.اما پروژسترون بلامانع و بی ضرر هست1396-11-01[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام وقتتون بخير من معاينه شدم و دكتر تشخيص دادن پرده بكارت از نوع حلقوي دارم.الان كه تحقيق كردم متوجه شدم حلقوي دو نوع داره از كجا ميتونم بفهمم از نوع اتساعي است يا خير و ايا در نزديكي خونريزي دارم يا خير؟ ميشه راهنمايي كنين
پاسـخ : با سلام. میتوانید جهت معابنه دقیق تر به پزشکی قانونی و یا متخصص زنان مراجعه فرمایید 1396-11-01[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام،وقتتون بخیر خانم 28 ساله هستم،سه سقط داشتم،در ازمایش ایمنی مطابق عکس انتی سی ام وی 85 است یعمنی مثبت،ایا نشان دهنده مشکل خاصی است ونیاز به درمان دارد؟
پاسـخ : سلام دوست گرامی . خیر نیازی به درمان نیست و نشان دهنده مشکل حادی نمی باشد.1396-11-01[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خدمت دکتر عزیز.خانمی ۲۸سالههستم که مدت سه ساله ازدواج کردم.پریدهای منظمی ندارم ولی همیشه پرید میشم ،خانم دکتر رفتم سونوگرافی واژینال بهم گفتن تنبلی تخمدان دارم.الان یک ماه پرید نشدم و این ماهم به مدت دوهفته لک داشتم و بعضی وقتاخون ولی اونجوری که خون ریزی باشه نداشتم.دکتر بهم قرص ال دی و اسپیرونولاکتون داد.میشه راهنماییم کنید،
پاسـخ : سلام دوست عزیز. در رابطه با مشکل تنبلی تخمدان حتما مطلب سایت اینجانب رامطالعه بفرمایید.. اما نکته مهم اینست که حتما پیاده روی و رژیم تغذیه ای مناسب را در اولویت قرار دهید. به مرور سیکلها مرتب خواهند شد. البته زیر نظر پزشک زنان هم باشید که جهت بارداری در آینده مشکلی نداشته باشید.قرص ال دی جهت تنظیم سیکل مناسب هست. اما مصرف اسپیرونولاکتون جز در موارد خاص ضرورت ندارد.موفق باشید.1396-11-01[ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و روز بخیر آیا میزان اف اس اچ بالا رو میشه با دارو پایین آورد ؟ آیا اف اس اچ بالا نشانه یائسگی و ناباروری هست ؟
پاسـخ : با سلام. با دارو نمیتوان هورمون را بالا یا پایین برد. منتهی مهم هست که شما این آزمایش را در چه روزی از سیکل انجام داده اید؟ و اینکه سن شما چقدر است؟ و ایا ازمایشگاه معتبر بوده یا خیر؟1396-11-01[ لینک مستقیم این سوال ]


بهترین زمان انجام آی یو آیبهترین زمان انجام آی یو آی

برای اینکه بهترین نتیجه آی یو آی را داشته باشیم IUIباید همزمان با تخمک گذاری خودبخودی و یا القا شده با دارو زمان بندی شود. ... ادامه مطلب

فریز جنینفریز جنین

در روشهای جدید فریز،کیفیت جنین پس از ذوب شدن پایین نیامده و دربسیاری مطالعات میزان بارداری پس از انتقال جنین فریز با جنین تازه تفاوتی نداشته و حتی در مواردی بیشتر هم بوده است. ... ادامه مطلب

رحم اجاره ایرحم اجاره ای

رحم اجاره ای شرایطی را فراهم میکند که زوجها صاحب فرزندی بشوند که از نظر ژنتیکی متعلق به خودشان است. ... ادامه مطلب

بیوگرافی

دکتر منصوره پژمان منش
رتبه برتر بورد تخصصی جراحی زنان و زایمان
فلوشیپ فوق تخصصی ناباروری، IVF و لاپاراسکوپی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
عضو انجمن باروری وناباروری ایران (ISRM)


طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین - 09128883465