درمان قاعدگی دردناک
درمان درد قاعدگی :
بسیاری از بانوان و دختران جوانی که با مشکل دیس منوره مواجه هستند ، ممکن است به پزشکان متخصص زنان زیادی مراجعه کرده و درمانهای مختلفی را هم دریافت کرده باشند. افرادی که علی رغم مصرف دارو ، هنوز هم به علت قاعدگی دردناک ، از فعالیت های روزمره باز می مانند ، ممکن است در ادامه درمان بسیار ناامید و مقاوم باشند. اما فرموش نکنید یافتن بهترین و مؤثرترین درمان درد قاعدگی در هر شخص، نیاز به صرف زمان و شکیبایی شما دارد .
بهترین درمان دیس منوره :
مهمترین نکته در انتخاب بهترین درمان دیس منوره ، تشخیص دقیق و صحیح علت دیس منوره است. مشاوره با بهترین متخصص زنان که جهت یافتن علت دیس منوره و مؤثرترین درمان قاعدگی دردناک ، به شما راهنمایی کند و با صرف زمان و حوصله ، درمان مناسب را به شما پیشنهاد کند ، کمک شایانی به درمان مؤثر دیس منوره شما خواهد کرد.
درمان قطعی دیس منوره :
علل دیس منوره اولیه و ثانویه و روشهای درمان انها با هم متفاوت است . دیس منوره اولیه معمولا به درمانهای ساده تر و در دسترس پاسخ می دهد اما درمان دیس منوره ثانویه کمی دشوارتر و منوط به برطرف کردن علت می باشد. روشهای درمان دیس منوره اولیه ، درد قاعدگی را در همان سیکل و در همان مقطع که از داروها و ....استفاده می شود ، کنترل می کنند و لازم است فرد درمان را در هر دوره تکرار کند.
درمان دارویی دیس منوره :
1- مسکن ها :
در قدم اول برای درمان درد قاعدگی می توانید از انواع مسکن ها استفاده کنید. مسکن های ضد التهابی در درمان قطعی دیس منوره اولیه بسیار مؤثر هستند . این مسکن ها در سیکل های منظم ، باید 3-1 روز قبل از شروع پریود و خونریزی قاعدگی شروع شوند. در صورتی که قاعدگی نامنظم باشد ، داروهای ضد التهاب و مسکن بایستی در هنگام آغاز اولین یا حتی خفیف ترین درد یا خونریزی شروع شوند و هر 8-6 ساعت یکبار تکرار شوند. درمان قطعی دیس منوره با مسکن و ضد التهاب نیاز به یک دوره 6-4 ماهه دارد. در صورتی که درمان اولیه جهت کاهش درد قاعدگی مؤثر نباشد ، متخصص زنان ، گزینه های دیگر را در نظر میگیرد.
گاهی افزودن مسکن های کدئین دار به مدت 3-2 روز در هر ماه ، به رژیم دارویی قبلی نیز می تواند در کنترل درد قاعدگی کمک کننده باشد .
2- داروهای هورمونی :
داروهای هورمونی باید به تشخیص پزشک متخصص زنان و پس از بررسی های لازم مصرف شوند. گاهی قرصهای ضد بارداری نیز در کنترل قاعدگی دردناک ، بسیار مؤثر هستند و مخصوصا در خانمهایی که همزمان به پیشگیری از بارداری نیز تمایل دارند ، گزینه مناسبی محسوب می شود. مصرف قرصهای پروژسترونی بصورت دوره ای و یا مداوم و یا استفاده از آی یو دی هورمونی نیز در درمان درد قاعدگی بسیار کارایی دارند. نحوه مصرف قرص های هورمونی در مقاله جداگانه ای توضیح داده شده است.
درمان غیر دارویی قاعدگی دردناک :
درمانهای غیر دارویی مانند حرارت ( استفاده از کیسه آب گرم ) ، ماساژ، طب سوزنی و .... می توانند در کنترل درد قاعدگی مؤثر باشند. استفاده از جوشانده برخی گیاهان دارویی و نیز برخی ویتامین ها ممکن است در درمان دیس منوره کارایی داشته باشند. اجتناب از استرس ، خواب و استراحت کافی و ریلکسیشن نیز دراثر بخشی بهتر داروها مؤثر هستند.
درمان جراحی دیس منوره :
در اکثر خانمهای مبتلا به قاعدگی دردناک ، از نتایج درمان طبی رضایت دارند. مواردی که درمان طبی ، در کنترل دیس منوره کارایی نداشته باشد می توان از درمان جراحی استفاده کرد.درمان جراحی معمولا در دیس منوره ثانویه به فیبروم رحمی ، اندومتریوز و اندومتریوما و ادنومیوز ممکن است ضرورت داشته باشد.
بهترین متخصص درمان دیس منوره در اصفهان:
اگر شما هم از قاعدگی دردناک رنج می برید و بدنبال راهکار قطعی برای درمان دیس منوره هستید می توانید از مشاوره و راهنمایی پزشکان برجسته متخصص زنان اصفهان بهره بگیرید. فراموش نکنید که همیشه تشخیص دقیق توسط متخصص با تجربه و با دقت ، اولویت اول جهت انتخاب بهترین گزینه درمان دیس منوره می باشد.
کلینیک فوق تخصصی دکتر منصوره پژمان منش اماده ارایه خدمات در زمینه مشاوره و تشخیص و درمان بیماریهای زنان و نازایی و نیز درمان دیس منوره در نوجوانان و بانوان عزیز می باشد.جهت دریافت نوبت بصورت اینترنتی به صفحه اصلی سایت مراجعه فرمایید.
آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تکرر ادرار در خانمها
تاریخ انتشار : 1403-04-07تاریخ بروز رسانی : 1403-04-07 -
مشاوره قبل از ازدواج
تاریخ انتشار : 1400-07-29تاریخ بروز رسانی : 1401-09-13 -
انواع عفونت های زنان
تاریخ انتشار : 1400-01-26تاریخ بروز رسانی : 1402-09-14 -
کم شدن خونریزی در پریود
تاریخ انتشار : 1403-01-15تاریخ بروز رسانی : 1403-01-16 -
هیرسوتیسم ( پرمویی در خانمها )
تاریخ انتشار : 1400-05-22تاریخ بروز رسانی : 1402-04-29
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .