کاربرد هوش مصنوعی در ناباروری
شیوع ناباروری :
امروزه نازایی مشکل عمده تعدادی از زوجها ست که باعث ایجاد نگرانی و اضطراب ، مشکلات جسمی ، روحی ، اقتصادی و اجتماعی شده است. همه زوجهای نابارور جهت دریافت مشاوره و بهترین درمان ناباروری بدنبال با تجربه ترین و بهترین پزشک فوق تخصص ناباروری هستند . چرا که موفقیت درمان نازایی و بارداری در کوتاهترین زمان و کمترین هزینه برای آنها حایز اهمیت بوده و به یک اولویت تبدیل شده است.
هوش مصنوعی :
روز به روز بر تعداد افرادی که در هر زمینه ، سؤالات و مشکل خود را با چت جی پی تی مطرح کرده و از آن نظر خواهی می کنند افزوده می شود.هوش مصنوعی یا AI یک رشته علمی مهندسی است که کاربردهای زیادی در حوزه های مختلف تکنولوژی ، مهندسی ، تجاری و اقتصادی ، پزشکی و.... داشته و با ایجاد فضایی جدید می تواند نقش مؤثری درتشخیص و درمان بسیاری بیماریها ایفا کند . هوش مصنوعی تغییر و تحول جدیدی در درمان بیماریها از جمله ناباروری و روشهای کمک باروری ایجاد کرده است . البته درمورد کاربردهای متعدد هوش مصنوعی در زمینه نازایی هنوز هم باید مطالعات بیشتری صورت گیرد تا بتوان از امکانات بالقوه آن استفاده کرد.
درمان سقط مکرر با هوش مصنوعی :
با استفاده از AI یا هوش مصنوعی میتوان علل مختلف نازایی زوجها ( ناباروری مردان و یا ناباروری زنان ) زا دقیق تر تشخیص داد. همچنین هوش مصنوعی با نگاهی همه جانبه و با استفاده از داده ها و اطلاعات دقیقی که پزشک فوق تخصص نازایی و سقط در اختیار آن می گذارد ، می تواند درآینده ای نه چندان دور با تشخیص علت سقط مکرر ، پروتکل های مؤثرتری جهت درمان سقط مکرر ارایه دهد.
درمان نازایی با هوش مصنوعی :
طراحی پروتکل های درمان نازایی با استفاده از هوش مصنوعی ، متناسب با شرایط هر بیمار میتواند شانس موفقیت درمان ناباروری را بطور چشمگیری افزایش دهد . بهترین پزشک فوق تخصص ناباروری که با صرف وقت و دقت ، سعی در ارزیابی دقیق شرایط هر زوج نابارور و ارایه بهترین راهکار درمان دارد ، می تواند با استفاده از هوش مصنوعی ، تشخیص و پروتکل درمانی دقیق تر و جامع تری را در زمان کوتاهتری ارایه دهد و همین امر به کاهش هزینه ها هم کمک میکند.
هوش مصنوعی و افزایش موفقیت ای وی اف :
لقاح آزمایشگاهی یا ای وی اف یکی از روشهای اصلی درمان نازایی است . مهمترین مساله در موفقیت ای وی اف ، تشکیل و انتخاب بهترین جنین و پس از آن پذیرش اندومتر رحم برای لانه گزینی جنین منتقل شده به رحم می باشد. برای تشکیل جنین با کیفیت ، باید بهترین اسپرم و تخمک با هم ترکیب شوند. هوش مصنوعی یا AI به ما این امکان را میدهد که ارزیابی دقیق تری از کیفیت جنین ، اسپرم و تخمک داشته و در بهبود درمان های کمک باروری از جمله ای وی اف به ما کمک می کند.
هوش مصنوعی و انتخاب اسپرم :
هوش مصنوعی علاوه برتجزیه و تحلیل و آنالیز اسپرم ، می تواند در انتخاب بهترین اسپرم که علاوه بر موفولوژی مناسب و نرمال ، سرعت حرکت مناسب و سریعی دارد ، به جنین شناس کمک کند . اسپرم هایی که سرعت تحرک کمی دارند ممکن است از نظر متابولیک دچار اختلال بوده و همین امرشانس کمتری به اسپرم برای لقاح با تخمک می دهد. بنابراین AI با ارزیابی اسپرم و افزایش کیفیت اسپرم به افزایش موفقیت ای وی اف و میکرواینجکشن کمک میکند.
کاشت جنین با هوش مصنوعی :
انتقال جنین با کیفیت به رحم در موفقیت ای وی اف بسیار اهمیت دارد و هوش مصنوعی در این مرحله می تواند با آنالیز تصاویر رشد جنین درآزمایشگاه در طی 5 روز، به انتخاب جنین با کیفیت کمک کرده و میزان باروری را افزایش دهد. در حال حاضر دستگاه تایم لپس با ارایه فیلمی تهیه شده از تصاویر رشد جنین ، به انتخاب بهتر جنین کمک شایانی کرده است. بعد از انتخاب بهترین جنین ، هوش مصنوعی علاوه بر ارایه بهترین پروتکل آماده سازی اندومتر ، با بررسی شرایط اندومتر رحم ، بهترین زمان انتقال جنین را نیز پیشنهاد می دهد.
تعیین جنسیت با هوش مصنوعی :
هوش مصنوعی با استفاده از اطلاعاتی که پزشک فوق تخصص نازایی و تعیین جنسیت در اختیار آن می کذارد و طبق شرایط هر زوج ، از بین روشهای تعیین جنسیت ، بهترین روش تعیین جنسیت را مشخص می کند.
دکتر منصوره پژمان منش از پزشکان برتر فوق تخصص ناباروری و ای وی اف اصفهان با سالها تجربه در زمینه مشاوره و درمان زوجهای نابارور و با بهره گیری از روشهای نوین ، بهترین راهکارهای درمان نازایی را به زوجهای نابارور ارایه می دهند. شما عزیزان می توانید جهت رزرو نوبت اینترنتی از صفحه اصلی وبسایت اقدام کنید .
شماره تماس 03136206186 09383657786

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
تحریک بیش از حد تخمدان ( OHSS )
تاریخ انتشار : 1399-04-01تاریخ بروز رسانی : 1400-12-18 -
اثرات درمانی مت فورمین
تاریخ انتشار : 1399-02-29تاریخ بروز رسانی : 1399-02-30 -
داروهای نازایی و سرطان
تاریخ انتشار : 1399-06-27تاریخ بروز رسانی : 1402-12-10 -
داروهای نازایی-بخش دوم
تاریخ انتشار : 1399-03-10تاریخ بروز رسانی : 1400-12-18 -
عوارض داروهای نازایی
تاریخ انتشار : 1399-03-23تاریخ بروز رسانی : 1402-12-10
نظرات کاربران درباره این مطلب :

این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .